Menken Kasander & Wigman Uitgevers

Licht beschadigde boeken met korting

Van twee succesvolle boeken hebben wij enkele tientallen exemplaren in huis die moeten worden omschreven als 'licht beschadigd'. Deze boeken hebben een zeer kleine beschadiging aan het stofomslag (een krasje, scheurtje of een kleine vouw aan de rand) en kunnen daardoor niet meer via de reguliere boekhandel worden verkocht. De harde kaft en het binnenwerk zijn volledig intact.

Exemplaren kunnen bij ons met korting worden besteld via dit formulier.

saetlbsite

José Luis Sampedro: De Etruskische glimlach

Salvatore Roncone, een oude boer uit Calabrië die weet dat hij door zijn ziekte niet lang meer te leven heeft, verruilt zijn dorp voor de grote stad Milaan. In het huis van zijn zoon komt hij in contact met zijn kleinzoon Bruno, die de oude partizaan de ogen opent voor dingen waarvan hij het bestaan niet vermoedde.

Van euro 27,50 voor euro 14,00

dsprlbsite

Josep Maria de Sagarra: Privéleven

Barcelona, 1930. De lezer is getuige van het verval van de oudadellijke familie De Lloberola. Het familiefortuin is allang verkwanseld. De oudste generatie doet er nog alles aan om de schone schijn op te houden, maar allengs wordt duidelijk dat de familie tot in het merg is aangetast door morele verrotting.

Van euro 29,50 voor euro 16,00

MKW Homepage